Bokningar Fjällgården hotell och fjällstation

Sommaren 2020 kommer hotell Fjällgården att vara stängd som en försiktighetsåtgärd på grund av Coronapandemin. Vi fokuserar vårt boendeerbjudande endast till självhushåll. Det betyder att vi erbjuder boende i stuga, lägenhet, på camping och vandrarhem.

Du som har bokat boende på hotell Fjällgården sommaren 2020 genom Ramundberget kan avboka eller ge önskemål om att boka om till annat boende i formuläret nedan. 


För dig som tidigare har bokat STF Ramundbergets fjällstation via Svenska turistföreningen men nu bokat av går det bra att göra en ny bokning direkt hos Ramundberget genom att använda formuläret nedan. 

 

Vill du boka om/göra en ny bokning?
Sök ledigt boende här. Fyll i formuläret nedan och lämna önskemål om boende och tidsperiod  samt om du vill boka frukost eller halvpension. Anläggningen är öppen 3 juli – 9 augusti samt torsdag till söndag hela augusti.

Vid ombokning kommer det du redan betalat för din vistelse att användas som betalning eller delbetalning för ditt nya boende (gäller ej bokningar gjorda via STF där återbetalning sker via dem).
 

Vill du avboka?
Fyll i formuläret nedan så hanterar vi din avbokning och återbetalning. Vid avbokning får du hela beloppet återbetalat så snart som möjligt. (STF-bokningar avbokas via Svenska turistföreningen).

 

Vi hoppas att ni har förståelse för situationen och vi jobbar för att hantera alla ombokningar i tur och ordning.