campingen i Ramundberget

Camping & ställplatser för husvagn och husbil

Ramundbergets camping ligger i hjärtat av dalgången intill Ljusnans vatten. Här finns servicehus och närhet till spårsystem och aktiviteter sommar som vinter.

På Ramundbergets camping är det nära till skidbackar, skidspår och skoterleder vintertid. På sommaren finns den unika 9-hålsfjällgolfsbanan, Ljusnans fiske, vandrings- och cykelleder samt utegym och rullskidbana att upptäcka.

Campingen vid Ljusnan

Campingen vid Ljusnan erbjuder servicehus med kök, wc, dusch och bastu. Här finns platser för husvagnar med el (1 * 16 A CEE-uttag eller schuko uttag) Husvagnar med gråvatten och latrin med kassettsystem kan tömmas på campingen.

Längst ner mot Ljusnan finns tältplatser.

 

Prisexempel vinter:
Campingplats från 550 SEK/dygn ink. el

Säsongsplatser
Prisexempel vinter: 13 950 SEK exkl. el (1 okt-1 juni)
Prisexempel sommar: 5 700 SEK exkl. el (2 juni-30 september)

Prisexempel sommar:
Campingplats från 350 SEK/dygn ink. el
Ställplats från 300 SEK/dygn ink. el
Tältplats från 250 SEK/dygn 

För mer information kontakta bokning@ramundberget.se

 

Incheckning

Utanför vänstra entrén till huset där Gästservice samt restaurang Grytan kök och bar är, finns en vit låst box. Där hämtas kuvert markerat med bokningsnummer, där finns karta och den information du behöver för att hitta din förbokade plats. På bokningsbekräftelsen står koden till boxen.

 

Drop in sommartid

För att säkerställa plats på camping gäller förbokning men om det finns lediga platser då bokningen och Gästservice inte har öppet kan det finnas några lediga platser för drop in. I den röda brevlådan utanför Gästservice högra ingång, där läggs ev. lediga platser ut inklusive betalningsinformation.

 

Karta 

Sommarkarta för camping och ställplatser (pdf).