barn och vuxen åker slalom me

Res till fjällen med Snälltåget

Nattåg från Malmö och Stockholm inklusive busstransfer till den snösäkra fjälldestinationen Ramundberget. På plats är det gångavstånd till allt du behöver för en bekväm vistelse i fjällen.

I Ramundberget finns boende för alla behov och önskemål; hotell, lägenheter, och stugor. Var i området du än väljer att bo har du nära till fjällens skidåkning och andra aktiviteter.

Tågresa, inklusive busstransfer till/från tågstation/Ramundberget bokas hos  Snälltåget. Boende, liftkort/spårknapp,eventuell hyra av utrustning och andra aktiviteter bokas hos Ramundberget.


Sök ledigt boende

 

Extra bekvämt som tågresenär

På plats i Ramundberget är det gångavstånd till all service och faciliteter. Det finns även tillval för en extra bekväm vistelse för dig som anländer med tåg och buss:

  • leverans av hyrutrusning till boendet.
  • möjlighet att förbeställa varor i matbutiken Lanthandelns webbshop med leverans till boendet.
  • möjlighet att beställa transport av bagage till boendet från transferbussen.

Boka tillval: bokning@ramundberget.se

 

Snälltåget vintertid

Tågresor vintern 2020/2021

Tidtabellen till Ramundberget är anpassad efter resa med bytesdag för boendet på söndagar. Under säsongen 2020/21 kör Snälltåget under perioden 19 december till slutet av april. Ramundbergets anläggning är öppen till och med 18 april.

Tåget avgår från Malmö på lördagar och kommer fram till Röjans station längs Inlandsbanan söndag morgon. Från Röjan är det transferbuss till Ramundberget.  Hemresa på söndag eftermiddag och du är åter i Stockholm sent  söndag kväll och i Malmö måndag morgon.Transfern Röjan - Ramundberget avgår från hotell Fjällgården.

Fjällgården i mars

Hotell med halvpension,
utvalda perioder v.12 och 13.

Pris vuxen fr. 4 400 SEK 

Läs mer

Sportlov

Backnära boende med avresestädning.
Vecka 10. 

Pris fr.  3 150 SEK

Läs mer

Vårvintertid 

Lägenhet inkl avresestäd, vecka 15. 

Pris per dygn fr.  1 744 SEK               Läs mer