Tälta i fjällen

Två nätter två världar

Få det bästa av två världar. Bo en natt på hotell Fjällgården med halvpension och en natt i basecamp på fjället.

Prova friluftsliv utan att behöva köpa eller bära utrustning och tält upp på fjället, base camp är förberett för er. Njut av lyxen med halvpension på hotellet ena natten och bo i tält i basecamp andra natten.

I base camp finns grillplats, utedass och en förvaringslåda med utrustning för matlagning och eldning. Ta liften upp på fjället och vandra en bit ned till basecamp eller vandra upp. 

Prisexempel: Erbjudandet kommer att uppdateras inför sommaren 2021.
Exemplet utgår från två vuxna, ett barn 0-6 år och ett barn 8-17 år 

Detta ingår:
Boende på hotell för två vuxna och två barn i 4-bäddsrum (enligt ovan) med trerättersmiddag och frukost. Fri tillgång till hotellets relaxavdelning med pool, bastu och gym.
En natt i base camp med utrustning*.


Boka

Bokningsinformation:
Erbjudandet behöver förbokas och gäller endast nya bokningar. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kostnad för eventuell tur med stolliften Fjällgårdsbanan tillkommer.


* Sovsäckar, lakan och ryggsäckar ingår i paketet och hämtas på Topsport, sportbutik och uthyrning i Ramundberget, finns för både barn och vuxna. 

I base camp på fjället finns tält för fyra personer, 6 liggunderlag, tältlampa, Trangiakök med 2 kastruller, stekpanna, handtag, liten visp, kaffepanna och gas till köket, grillhalster, 2 grillbestick, borste till gallret, 5 djupa och 5 flata tallrikar, 5 kåsor, 5 bestick-set, Morakniv scout, yxa.Ved, tändstickor, tändstål,  myggmedel, första förband, 2 kortlekar, piltavla med pilar, vattendunk, diskborste, diskmedel, diskbalja, sop och sopskyffel. Toalettpapper (utedass finns på platsen).