Fira nyår i fjällen

Fira nyår i fjällen 2021! Glid in i det nya året på skidor vid vägs ände. Njut av härliga naturupplevelser och spendera dina lediga dagar i backar eller i spår. Mys till det på kvällen med god mat och dryck.

Vi har boenden för alla smaker. Hyr en stuga eller lägenhet i fjällen över nyår, eller upplev vårt mysiga fjällhotell där halvpension ingår under din vistelse.

I Ramundberget är nyår lite annorlunda, beläget vid vägs ände där vägen tar slut och fjällen tar vid kan du parkera din bil och låta den stå under hela vistelsen. Här har du nära till allt du behöver med äkta naturupplevelser runt hörnet. Vid rätt väderförusättningar finns möjlighet att uppleva fantastiska norrsken och under nyårsveckan kan du testa på snöskovandring upp till gamla gruvor. Vi anordnar inte fyrverkerier av hänsyn till djur och natur och i stället går ett fackeltåg vid 12-slaget nedför slalombackarna som lyser upp området. På Grytan kök & bar anordnas en trevlig afterski och vi har förlängt öppet i liften under utvalda dagar. 

 

Sök boende

Erbjudanden

Fira nyår på Fjällgården

Bo i dubbelrum inklusive frukost, 3-rätters middag varje kväll och nyårssupé.
30 december - 6 januari.

Pris fr.  9 500 SEK           Läs mer