Midvintererbjudande hotell & liftkort

Midvinter är en otroligt vacker tid i fjällen som infaller januari till början av februari. En tid när det finns massor av orörd nysnö på träden och i backen vilket ger en trolsk känsla både i pisten och i spåren.

 

Liftkortspaket

Bo tre nätter på Hotell Fjällgården med frukost och 3-rätters middag och få liftkorten inkluderade i priset.
Erbjudandet gäller vid bokning av 3 nätter med valfri ankomstdag mellan vecka 2 - 6. 

Paketet inkluderar:

  • Boende i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • 3-rätters middag (2-rätters buffé till barn upp till 17år)
  • Tillgång till pool, bastu & gym
  • Fri entré till Källar'n (barnens lekvärld)
  • 3-dagars liftkort
    *liftkorten gäller endast i Ramundberget, barn under 6 år åker gratis.

 

   BOKA HÄR   

Tips! Sök tillgänglighet och pris genom att klicka dig vidare på boka knappen ovan. Sök sedan på önskade datum (tre nätter) mellan den 8e januari och 12e februari, välj rumstyp och välj sedan "liftkortspaketet".

 

Hotell Fjällgården

Hotell Fjällgården har anor från 1936 och ligger i Ramundbergets bykärna, bara 30 meter ifrån liften Fjällgårdsbanan. Här bor du bekvämt med närheten till allt. Hotellet har flera gemensamma sällskapsrum och allmänna tv-rum, öppen spis, restaurang och vinkällaregym, pool och bastu. Det finns wifi men ingen tv på rummen. I källaren finns förvaring för utrustning och torkrum.

För barnen finns en egen miniatyrvärld av Ramundberget en trappa ner, i Källar´n, med lekrum för lek på egen hand eller tillsammans med aktivitetsledare. Här finns också spelrum med pingis, fotbollsspel och ett biorum för filmvisningar. 

 

Under vintersäsongen ingår alltid halvpension när du bor på hotellet som består utav frukostbuffé och tre-rätters middag på restaurang Mor Britas. För barnen serveras 2-rätters buffémiddag. Läs mer om maten, sittningar och restaurangen på hotellets restaurang Mor Britas.