Exklusiv ripjakt I Ramundberget

Från 25 augusti och september ut finns nu möjligheten att boka ett tre dagars exklusivt jaktpaket för jakt av ripa. En resa med goda jaktkamrater ni sent kommer att glömma!

Boka din drömjakt i Ramundbergets fantastiska fjällmiljö när fjällen är som vackrast. Grupper om sex erbjuds en intim jaktupplevelse av högsta kvalité. 

Under jakten rör ni er från fjällbjörkskogen nere i bykärnan upp på kalfjället med dess unika högfjällsmiljö mot Ösjödalen. Härifrån jagar man med såväl Helags, Skarsfjället och Mittåkläppen som fond. Vår jaktledare med många års erfarenhet av jakt i området samt hundförare kommer att guida er under dagarna.

En varm och mättande lunch med fokus på Härjedalska lokala smaker tillagad av en privat kock serveras i ett av våra vindskydd på fjället eller i Ramundbergets jaktstuga beroende på vilken del av markerna man jagar på under dagen. Efter jaktdagen bjuds gruppen på en avskild trerätters jaktinspirerad middag i hotellets chambre séparée.

I paketet ingår 2-3 nätters bekvämt boende på hotell Fjällgården, med helpension, där möjlighet att beställa vinprovning i en av fjällvärldens största vinkällare kommer finnas. 

 

Boka

Det här är en exklusiv upplevelse som erbjuds till ett begränsat antal jaktgrupper. Prisexempel på förfrågan.

Bokning sker via Ramundbergets bokning på tel. +46 684-66 88 00 eller via mail: bokning@ramundberget.se.

 

Hotell Fjällgården

Hotell Fjällgården har anor från 1936 och ligger i Ramundbergets bykärna. Hotellet har flera gemensamma sällskapsrum och allmänna tv-rum, öppen spis, restaurang och vinkällare. Det finns wifi men ingen tv på rummen. I källaren finns förvaring för utrustning och torkrum.

jakt_bott.jpg