Höstlov i fjällen

Höstlovet har länge varit starten på vintern i Ramundberget och i år har vi äntligen möjlighet att anordna roliga aktiviteter 5-6 november för att välkomna stora och små gäster till vägs ände!

Höstlovet spenderas bäst i fjällen! I år anordnar Ramundberget några ledarledda träffar 5–6 november under vecka 44. Mickelina kommer på besök och hennes café håller öppet med våffelservering och andra godsaker. Det blir pyssel och fika i kåtan vid Lillramis och om vädret tillåter så kommer vi även kunna erbjuda säsongens första pulkaåk eller en liten tur i skidspåret!

 

Aktiviteter fredagen 5 nov

Mickelinas café håller öppet 11:00-15:00, här serveras våfflor, kaffe, bullar, te och saft. Vi anordnar pyssel och målarstund under dagen i cafét och Mickelina kommer och hälsar på! Alla barn som bor i Ramundberget får varsin välkomstbox med lite smått och gott som kan vara bra att ha vid detta tillfälle.

 

Aktiviteter lördagen 6 nov

Vildmarkscamp i Tältkåtan mellan 11:00 och 15:00. Här får barnen tälja sina egna grillpinnar, tända eld med tändstål, grilla och baka vildmarksbullar över öppen eld. Det erbjuds roliga utomhuslekar som kubb och eventuellt pulkaåkning. Mickelina kommer på besök även idag och grillar med er!

Pris: Barn 25 SEK Vuxen 50 SEK, då ingår korv och en bulle samt dryck. 

 

Premiär för längd- och skidåkning

Försäsongen är planerad att starta den 28 oktober i Bruksvallarna. Tills dess då läggs det ut 21 000 kubikmeter sparad snö på längdspåren på och i kring stadion.  Med största sannolikhet kommer även längdspåren i Ramundberget att vara preparerade för säsongsstart vid detta tillfälle, och har du tur så kommer du att kunna åka en 2,5 km lång upplyst slinga.

Beroende på väderförutsättningar så som kyla och snö, så kommer vi eventuellt också kunna hålla Lillramis öppet för skidåkning.

 

Varmt välkommen till vägs ände i höst!

Sök boende