Längdåkare på fjället

Fira påsk i fjällen 2023

Spendera påsken med massor av härlig skidåkning. Vårvinter i fjällen är en tid med långa ljusa dagar, värmande vårsol och riktigt rolig skidåkning både i backar och spår!

Boende

Hos oss bor du med närhet till backar, längdspår, restauranger, äventyrscenter och sportbutik med uthyrning m.m. I Ramundeberget finns boenden för alla smaker. Hyr en stuga eller lägenhet, eller passa på att uppleva vårt mysiga fjällhotell där halvpension ingår under din vistelse.

 

Lägenhet eller stuga

Avresestäd ingår när du bokar lägenhet/stuga hos oss. 

 BOKA LÄGENHET/STUGA HÄR

 

 

 Hotell Fjällgården

Här bor man med Fjällgårdsbanan som närmaste granne och längdspåren runt hörnet. Det är även gångavstånd till restauranger, uthyrning och Topsport.

I Boendet ingår:

  • Frukostbuffé
  • 3-rätters middag (2-rätters buffé för barn upp till 17år)
  • Tillgång till pool, bastu & gym
  • Fri entré till Källar'n (barnens lekvärld)

BOKA HOTELL HÄR 

 

 

Aktiviteter i backarna
Liftarna är öppna extra länge, skidlärarna håller i storslalomutmaningar för de yngre åkarna och vår maskot Mickelina och hennes vänner planerar en massa roliga aktiviteter och tävlingar till alla mindre barn.
Se vår aktivitetskalender för mer information om alla aktiviteter för ung som äldre.

 

Aktiviteter utanför backarna
Utöver skidåkningen ordnar Topsports Äventyrscenter under påsken en mängd aktiviteter, vad sägs om topptur på fjället, skotertolkning och turskidåkning med guide.
SE ALLA AKTIVITETER HÄR


Längdåkning under påsken
Detta är en magisk period för skidåkning på högfjället. Har du aldrig provat så rekommenderar vi en tur till Ösjöstugan, vår våffelstuga, en njutningsfull tur på 3 km!
ÖSJÖSTUGAN

 

Restaurang Tusen
Vid Restaurang Tusen kan du stanna och ta en fika eller lättare lunch i vårsolen. Ett omtyckt stopp mitt i backen där du kan blicka ut över fjälltopparna.

 

Här finns något för alla som vill fira påsk i fjällen, oavsett om är ute efter äventyr eller avkoppling.

Välkommen till vägs ände!