Tåg till fjällen i vinter

Åk tåg till fjällen i vinter! Snälltåget erbjuder nattåg från Malmö och Stockholm inklusive busstransfer raka vägen fram till Ramundberget, här har du gångavstånd till allt med fjällmassiven runt knuten.

Nattåget startar ifrån Malmö och går via Stockholm upp till Jämtland. Vakna utvilad och anländ till Ramundberget redan 11:00 på morgonen dagen efter avgång. Nattåget stannar även Lund, Hässleholm, Alvesta, Nässjö, Linköping, Norrköping och Uppsala. I Ramundberget har du gångavstånd till allt och det finns boende för alla behov och önskemål. Var i området du än väljer att bo har du nära till Ramundbergets bykärna, lift,restauranger och fjällens aktiviteter.

Exempel avgångar

Från Stockholm
Avgång: 22:55 - Ankomst: 11:00

Från Malmö
Avgång: 15:55 - Ankomst: 11:00

Tåget anländer till Röjan på morgonen och byter därefter till buss för vidare transfer till Ramundberget med ankomstid 11:00. Tidtabellen till Ramundberget är anpassad efter att du reser med bytesdag för boendet på söndagar. Snälltåget går under perioden 9 janauri - 17 april 2022.

På plats finns restauranger, lanthandel samt möjlighet att beställa mat online som levereras till hämtskåp ifrån ICA varje dag, året om. Utkörning av bagage till ditt boende ingår när du åker med Snälltåget.

Tågresa, inklusive busstransfer till/från tågstation/Ramundberget bokas hos  Snälltåget. Boende, liftkort och eventuell hyra av utrustning och andra aktiviteter bokas hos Ramundberget. 

Sök ledigt boende