Exempel på meny en vintervecka

Förrätt, varmrätt och dessert

Söndag

Gravad Regnbåge, Senap, Kavring
Lamm, Gräddstuvad Kål, Brysselkål
Hjortronsoppa, Mandelbiskvi, Vaniljglass

Måndag

Gravad Ko, Färskost, Salta Lingon, Kålrabbi
Fläsk, Västerbotten, Potatis, Cider
Långfilsparfait, Palsternacka, Nypon

Tisdag

Brunkrabba, Consommé, Gurka
Stekt Tupp, Bönragu, Lagrad Ost
Brödpudding, Romrussin

Onsdag

Saltbakade Betor, Getost, Spenat, Mandel
Hjort, Rödkål, Port
Munkar, Äpple, Kanel

Torsdag

Tartar på Älg, Purjolök, Syrad Grädde, Ost, Rom
Regnbåge, Spetskål, Gulbetor, Sherrysås
Blötkaka, Hjortron,  Svarta Vinbär, Vaniljglass

Fredag

Bakad Torsk, Trattkantarell, Lardo
Ren(Jillie), Rotselleri, Enbär, Rödvinssås
Äppelkaka, Calvadosgrädde, Vinteräpple

Lördag

Halstrad Pilgrimsmussla, Rostad Blomkål, Hummerskum
Ko från Flon, Kålrot, Märgsky
Clafoutis, Körsbär

 

*Med reservation för ändringar