Kvällsmeny, jämn vecka

Förrätt, varmrätt och dessert

Vegetariska alternativ finnes

Söndag

Lerpotta, Löjrom, Vindruvor
Hälleflundra, Svartrot, Bakad Purjolök, Vasslesås
Mannagrynspudding, Hjortron, Bryntsmör

Måndag

Gurpi, Margaretas Tunnbröd, Mese, Lingon
Fläsksida, Rotfrukter, Äpple, Porter
Maräng,  Hallon, Citron,  Hibiskus

Tisdag

Rödingtartar, Gravad Rom, Tång
Pärlhöna, Pumpa, Morot, Brandy
Tuppkaka, Blåbär

Onsdag

Bakad Lök, Hårdost, Hasselnötter
Hare, Svamp, Gryn, Kål
Churros, Meseglass

Torsdag

Rökt renhjärta(Jillie), Rosmarin, Fermenterad Purjolök
Röding(Börtnan), Blomkål, Vitvinssås, Rom, Lök
Kalvdans, Grädde, Blåbär

Fredag

Gahkku, Rökt sik, Sikrom, Mese
Ren(Jillie), Kantarell, Tranbär, Potatis
Teglass, Havtornskaka

Lördag

Slarvsylta på tupp, Plommon, Vinteräpple
Oxkind, Potatispuré, Svartrot, Lök
Pöseplätt, Granskott, Havre

 

*Med reservation för ändringar