Pistör eldar i grillhus

Medhavd matsäck i värmestugor och grillhus

I Ramundbergets skidområde och liftsystem finns flera värmestugor och grillhus för dig som har med matsäck. Värmestugorna har mikrovågsugnar och toaletter. I grillhusen finns möjlighet värma sig vid öppen eld och grilla.

Värmestuga på loftet i Grytan kök & bar

Vid foten av berget bredvid Fjällgårdsbanan ligger restaurang Grytan kök & bar, på övervåningen av Gästservice. Där finns möjlighet att sitta och äta matsäck/medhavd mat. Där finns också mikrovågsugnar och tillgång till dricksvatten. Om någon i sällskapet behöver eller vill köpa till något från restaurangen så går det bra att ta med upp till loftet.

Värmestuga och grillhus vid barnens skidområde

I nedervåningen på Mickelinas café, vid barnområdet Lillramis, finns en värmestuga med möjligheter att värma mat och vila trötta små pjäxfötter. Här finns också ett populärt lekrum för de små samt vilorum för ammande. Det finns också ett grillhus vid knappliften, i barnområdet. 

Osthang värmestuga och grillhus

I skidområdet Osthang vid Osthangsliften är värmestugan alltid öppen. Där finns mikrovågsugnar, vatten och tillgång till två toaletter. 

I grillhuset utanför värmestugan brinner elden under skidsäsongen, välkommen in för att värma dig, grilla och äta din matsäck.

 

Grillhus vid bron över Ljusnan

Vackert beläget vid Ljusnan, nedför campingen och barnområdet Lilllramis vid spårcentralen, finns ett grillhus med möjlighet att elda, värma sig och äta medhavd matsäck.

Grillhus nedanför Solliftarna på fjället

Ta en paus från åkningen och glid in här och låt trötta ben och fötter vila en stund.