Barn tävlar i mickelinas mästerskap

Mickelinas mästerskap alla barn är vinnare

Att köra ett race är roligt och framför allt när alla vinner. Varje vecka under vintern kan barnen vara med i Mickelinas mästerskap – en höjdpunkt för barnen under fjällvistelsen.

Mickelinas mästerskap innebär olika cuper i olika grenar inom Mickelinas värld, Ramundbergets barnområden. Barnen kan vara med i så många tävlingar de vill och oftast är kramen och en highfive från Mickelina minst lika viktigt som racet.

Anmälan sker på plats en kvart före cupen börjar, eller i Mickelinas café i och kostar 80 kronor. Snowracer-test är gratis.

Se kalendern för information om dagar och tider för mästerskapen.

Fyrfasen cup alpint

Maskoten Mickelina  bjuder in till Fyrfasen cup i slalom. Alla som kan svänga och bromsa kan vara med. Ingen tidtagning sker förstås, men i övrigt liknar allt en riktig slalomtävling med nummerlapp och speaker. Mickelina kommer förstås och hejar på alla som är med.

Fyrfasen cup på längd

Maskoten Mickelina bjuder in till Fyrfasen cup på längdskidor.  Alla som kan ta sig framåt på skidor kan vara med. Ingen tidtagning sker förstås, men i övrigt liknar allt en riktig skidtävling med nummerlapp och speaker. Mickelina kommer förstås och hejar på alla som är med.

Sunmaid cup

Sunmaid cup innebär att vi på valfritt sätt tar oss ner för en slalombanan och maskoten Mickelina är med och hejar på. 

Mickelinas snowracer-test

Maskoten Mickelina bjuder in till mästerskap i snowracer. Vilken snowracer från Stiga är snabbast? I barnområdet Lillramis finns snowracers och pulkor att låna för alla barn som har hjälm. Alla som kan svänga och bromsa en snowracer kan vara med. Ingen tidtagning sker förstås, men i övrigt liknar allt en riktig tävling med nummerlapp och speaker. Mickelina kommer förstås och hejar på alla deltagare.