Lössnöåkning i Ramundberget

Passa på snöglädje

Förutsättningarna för en snösäker fjällvistelse i Ramundberget är utmärkta. Passa på, när vintern bjuder till är det sista minuten och spontanitet som gäller.

Nyheten publicerades 17 januari 2020

Passa på att njuta av snö och vintern. Inte på flera år har det legat så mycket snö på fjället och i dalen så tidigt på säsongen som det gör nu.

Boka boende online, för kortare vistelser än tre dygn kontakta bokningskontoret direkt för bästa pris och erbjudanden som passar dina önskemål.

Må- sö 8.30-22
E-post: bokning@ramundberget.se
Tel: 0684- 66 88 00

Ramundberget har haft en fantastisk inledning på vintersäsongen, snön kom tidigt och det har fyllts på sedan starten. Det har gett resultatet att Ramundberget även i år ligger i snötoppen i Sverige.

Skidsystemets backar är fina, mellan pisterna ligger fluffig snö bland fjällbjörkarna och längdspåren är både snabba och njutningsfulla.

Förutom gott om snö så är det också gott om plats i backar och spår. Januari och början på februari, och i synnerhet den här vintern, ger härliga förutsättningar för alla som vill ha en skidsemester med kvalitetstid på fjället.

På fjället har våffelstugan Ösjöstugan öppnat för turåkare och de som hakar på guidade turer, tillexempel snöskotertolkning med offpist och toppturer kommer tillbaka med stora leenden på läpparna.

 

Ut och njut, välkomna till vägs ände i härliga Härjedalen!