Bra att veta i Ramundberget

För oss är det av största vikt att erbjuda en omsorgsfull och ansvarsfull vistelse i rådande läge. Vi vill att du ska kunna njuta hos oss och uppleva allt det fina fjällen har att erbjuda. Därför kommer vi fortsätta med återgärder för att minska antalet kontaktytor. En trygg vistelse är något vi skapar gemensamt.

 

Förboka online

För att minska antalet kontaktytor rekommenderar vi att förboka så mycket som möjligt innan er ankomst. Tillsammans visar vi omtanke och följer rådande riktlinjer.

Boka smidigt Liftpass online på ett befintligt kort eller hämta ut det på plats i våra liftpass-automater utanför Gästservice eller Topsportshuset. Liftpassen hämtas ut i automaten med hjälp av en QR-kod som skickas ut med bokningsbekräftelsen.

Aktiviteter och utrustning så som Cykel och kanoter förbokas enklast online eller via bokningen.

Mat på plats 

Under sommaren 2021 kommer Restaurang Tusen och Restaurang Grytan vara öppet under anläggningens öppettider. Läs mer om dessa här.

Vår lanthandel har öppet varje dag när anläggningen är öppen. Du kan redan nu se utbud samt handla online inför din vistelse. Har du bokat din vistelse när anläggningen är stängd och endast öppet för självhushåll så rekommenderar vi att handla med mat hemifrån. Det finns ett Ica och Coop i Funäsdalen som är ca 20 min restid med bil.

Parkering och elbilsladdning

Det finns parkeringar till alla boenden, antingen direkt i anslutning eller på anvisad plats. Det finns totalt 46 laddplatser för elbil hos oss. Vi ber om att respektera andra parkeringar och inte använda grannens eller andra gästers parkeringar. Tänk på att hålla vägar framkomliga för utryckningsfordon och underhåll.

In- och utcheckning

Stuga och lägenhet

För att undvika trängsel sker in- och utcheckning i stuga och lägenhet med självbetjäning i trälådan utanför Gästservice vid bykärnan i Ramundbergets bykärna.
Incheckning:

  • Ditt bokningsnummer och namn på boendet finns i din bokningsbekräftelse, kod till trälådan får du i sms:et som skickas ut kl. 16.00 på ankomstdagen.
  • Lås upp låset med koden.
  • Leta rätt på ditt nyckelkuvert, kuverten ligger i bokstavsordning efter boendets namn. 
  • Lås lådan och följ kartan på kuvertet till boendet

Utcheckning:
Senast kl. 10.00 Lämna nycklar i anvisad  låda utanför Gästservice.  
Läs också gärna, Bra att veta för dig som bor i stuga eller lägenhet. 

Bra att veta

Vi har inget apotek hos oss, vi vill därför påminna dig om att köpa med dig dina apoteksvaror hemifrån. Det finns ett apotek beläget i Funäsdalen, ca 20 min restid med bil. 

Aktuell information om coronapandemin 

Läs mer