Pistör eldar i grillhus

Medhavd matsäck i värmestugor och grillhus

I Ramundbergets skidområde och liftsystem finns flera grillhus för dig med egen matsäck. Värmestuga finns att tillgå ovanför Grytans kök & bar där det finns mikrovågsugnar och toaletter. I grillhusen finns möjlighet att värma sig vid öppen eld och grilla. Ved finns att tillgå på samtliga grillplatser.

Värmestuga på loftet i Grytan kök & bar

Vid foten av berget bredvid Fjällgårdsbanan ligger restaurang Grytan kök & bar, på övervåningen av Gästservice. Där finns möjlighet att sitta och äta matsäck/medhavd mat. Där finns också mikrovågsugnar och tillgång till dricksvatten. Om någon i sällskapet behöver eller vill köpa till något från restaurangen så går det bra att ta med upp till loftet.

Grillhus vid barnens skidområde

Vid barnområdet Lillramis finns ett grillshus vid knappliften med möjlighet att elda, värma sig och äta medhavd matsäck. Värmestugan på nedervåningen inne på Mickelinas café är stängd för tillfället. 

Osthangs grillhus

I Osthang finns ett grillstuga där elden brinner under skidsäsongen. Välkommen in för att värma dig, grilla och äta din matsäck. Värmestugan i Osthang är stängd för tillfället. 

Grillhus vid bron över Ljusnan

Vackert beläget vid Ljusnan, nedför campingen och barnområdet Lilllramis vid spårcentralen, finns ett grillhus med möjlighet att elda, värma sig och äta medhavd matsäck.

Grillhus nedanför Solliftarna på fjället

Ta en paus från åkningen och glid in här och låt trötta ben och fötter vila en stund.