Detta händer på nyår i ramundberget

Det är något speciellt med att fira nyår i Ramundberget. Att få inviga det nya året vid vägs ände med fjällen som fond. Här erbjuds härliga naturupplevelser, god mat, massor av skidåkning och ett fackeltåg på nyårsafton.

Nyår vid vägs ände är härligt, mysigt och genuint. Vi anordnar inte fyrverkerier hos oss med hänsyn till djur och natur. Istället firar vi in det nya året med ett vackert fackeltåg, där personalen åker skidor med facklor nedför slalombackarna vid tolvslaget. En riktigt mysig upplevelse!

Vi kan inte garantera att fyrverkerier inte används av gäst eller besökare på plats. Däremot är det något vi inte rekommenderar av respekt för både djur och natur.

Kvällsöppet i liften

Maxa din skidåkning i nyår.

Öppna liftar är Stjärnliftarna, Glidarliften och Lillramisliften.

30 dec lördag 18:00 - 20:00
4 jan torsdag 18:00 - 20:00

 

 

Nyårssupé Mor Britas

Vi dukar upp för nyårssupé i två sittningar. Ni kommer att serveras en nyårssupé med de finaste delikatesserna från fjäll och sjö.


Menyförslag (med reservation för förändringar): 

Gahkku, löjrom, syrad grädde
Glasbakad röding, havskräfta, smörad kålrotsreduktion
Torkad abborre, hjortron emulsion
Renentrecôte, Västerbottensstomp, märgsås
Norrländska ostar
Blötkaka, yoghurt, lingon, mandel

Två sittningar erbjuds iår:

  • 17.00 – 20.00
  • 20.00 – 23.00

Pris: 995 kronor

Nyårsskål
Klockan 23:30

Sittningarna är reserverade för Fjällgårdens gäster, men det går bra att ställa sig på väntelista för eventuella restplatser. Det gör ni här på hemsidan, gå in på boka bord, välj sittning och ställ er sedan på väntelista.

För sällskap över 12 personer vänligen maila till restaurang.morbritas@ramundberget.se

 

Afterski

Alla fjällsemestrar kräver sin dos av afterski!
Den 29 och 30 december bjuder No Comments upp till fest restaurang Grytan.

Se aktivitetskalendern för fler afterski tillfällen.

Unna dig ett nyårsäventyr

Topsport erbjuder minnesvärda upplevelser och aktiviteter som till exempel toppturer och snöskotur till gruvorna ovanför Ramundberget.

Topsports butiker finns kläder och utrustning för ditt äventyr, butikerna hittar du i centralt i Ramundberget, Osthang och i Funäsdalen. Öppet även på nyårsafton, se tiderna här

Barnens nyår i Ramundberget

Mickelina och hennes vänner har planerat en hel vecka fullproppad med massor av roliga utmaningar och tävlingar för alla barn. En blandning mellan alpint, snowracer, längd, lek och bus. Mickelina och hennes vänner är väldigt busiga och påhittiga, missa inget! Håll utkik i aktivitetskalendern för fler spännande upptåg!