Turridning i fjällen

Har du drömt om att få rida i fjällen? Upplev den storslagna fjällmiljön på en töltande islandshäst. Vana ridledare från Fjällpilens islandshästar guidar dig fram i den vackra naturen i omgivningarna runt Ramundberget.

Från islandshästarnas rygg får fjället en helt ny dimension. De trygga islänningarna tar dig ut på äventyr och du behöver inte ha någon ridvana för att delta på halvdag eller kvällstur. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren ryttare så finns en tur och en häst som passar dig.

 

Halvdagstur

En halvdagstur för dig som inte vill rida en hel dag. Vi skrittar, töltar och travar längs mysiga stigar längs fjällskogsdalar, över bäckar och myrar. På denna tur tar du själv med matsäck som vi äter på något mysigt ställe nära bäck eller Ljusnans stränder. Är det varmt finns möjlighet att ta sig ett dopp.

För att deltaga på denna tur krävs att du kan rida själv i trav sedan tidigare.

Viktgräns: Max 80 kg

Tid och pris: Kontakta Fjällpilens Islandshästar, se kontaktuppgifter nedan.

Heldagstur Lyx

En heldagstur för dig som vill ha det lilla extra. Vi skrittar, töltar, travar och galopperar längs mysiga stigar längs fjällskogsdalar, över bäckar och myrar. Denna tur lagar vi lunch och kokar kaffe över öppen eld vid någon mysig plats nära bäck eller Ljusnans stränder. Lokal mat, (eller vegetarisk) anges vid bokning. Är det varmt finns möjlighet att ta sig ett dopp.

För att deltaga på denna tur krävs att du kan rida själv i trav och galopp sedan tidigare.
Viktgräns: Max 80 kg

Tid och pris: Kontakta Fjällpilens Islandshästar, se kontaktuppgifter nedan.

  

För att boka eller får mer information klicka här

 

Telefon: 073-037 39 37
E-post:fjallpilens@gmail.com