Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Fjällturen 2019 går av stapeln 11-13 juli

En av sommarens absoluta höjdpunkter här vid vägs ände. Hela veckan erbjuder vi härlig MTB-cykling i alla dess former, äventyr, inspiration och glädje för stora och små. Läs mer här om Fjällturen och paket.

 

 
 • MTB-läger för tjejer

  Spräng gränser, bli modigare, tuffare och gladare på din cykel. Helena Sjödahl och Louise Östberg bjuder på en lärorik, rolig och äventyrlig helg på MTB.
  LÄS MER
 • Fjällvandring

  Om du tycker om fjällnatur och avskildhet, kommer du att älska vår fjällvandring. 5 juli - 15 september.
  LÄS MER
 • Fjällcykling

  Bo på klassiska Fjällgården och få fjällcykling direkt utanför dörren, med fina leder och underbara vyer. Gäller 5 juli - 15 september.
  LÄS MER
 • Bo 4 dygn betala för 3

  Bo 4 nätter och betala för 3! Gäller på Fjällgården, stuga och lägenhet. Boka din vistelse mellan 14 juli och 15 september.
  LÄS MER
 • Familjevandring - mitt sommarlov

  Upplev nära vandringsäventyr för hela familjen med Fjällgården som bas.
  LÄS MER
 • Familjeläger med löpning och TNT

  Familjeläger med Team Nordic Trail, som är fullt äventyr träning och aktiviteter.
  LÄS MER

Gör som Kalle och Brita, klättra via Ferrata

Funäsdalsbergets via ferrata är en brant klättringsled med fantastisk utsikt. Med vajer längs leden, klättersele, hjälm och genomgång av utrustning från Topsports experter klättrar du enkelt och säkert upp på bergets topp. 

 

 

 

Bo 7 dygn betala för 5

Passa på att njuta av  extra dygn under den fina sommarvistelsen i Ramundberget.  Boka ditt boende på Ramundbergets Fjällgård eller med självhushåll i stuga eller lägenhet.

Erbjudandet gäller mellan 14 juli-15 september.

 

> Paket och erbjudande

 
 
 

Frihet med vandring och trail

Upplev friheten på fjället med storslagna vidder, frodiga dalgångar och klar luft. Variera turerna utifrån lust och dagsform. Hos oss kan du cykla, paddla, vandra, golfa, fiska, spring, klättra, rid eller gymma på utegymmet. Hela Mickelinas värld för de yngre är också full av bus och äventyr, både ute och inne. Alla öppettider ser ni här. 

Hos oss har du nära till allt. Välkommen till vägs ände!

 

Fint flow i Ramundbergets cykelpark

Upptäck Ramundbergets nya flow trail, en maskingrävd terrängcykelled för alla.

Med stora massiv i horisonten, roliga stigar i björkskogen, turleder med på kalfjället, pumptrack och teknikbana i dalen. Ramundberget är ett fantastiskt område att upptäcka på cykel med kompisgänget, kollegor och familjen. Här finns något för alla nivårer och åldrar. Läs mer om Ramundbergets cykelpark.

 

 

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00

Ring

Ring oss på 0684-66 88 00

Bokningsvillkor

» Bokningsvillkor


Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012