Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
Skarsvallen Ramundberget sommar

Skarsvallen

Från Skarsvallen har du en minuts gångväg till Fjällgårdsbanan, Topsport eller din middag på Fjällgården. Runt knuten ligger tio härliga vandringsleder. Skarsvallen är nära, om Ramundberget var en stad skulle Skarsvallen heta city.

Här bor du i stugor som rymmer lägenheter med 4-10 bäddar. Ljusa och trevliga lägenheter med god standard och utrustning för bekvämt självhushåll. Alla har egen bastu att njuta i efter en skön dag på fjället, komplett utrustade kök, torkskåp och förråd. En del av lägenheterna har braskamin. Du parkerar smidigt utanför dörren. Med Fjällgårdsbanan tar du dig snabbt upp på fjället för att vandra, cykla eller bara njuta av fantastiska vyer. 


Runt knuten har du restaurang Mor Britas, Fjällgårdens relax med pool och bastu, Lilla Lanthandeln och Topsport butik och uthyrning. Allt som du behöver på din fjällsemester. Välkomment till ett boende mitt i byn. Sök och boka nedan.

 

Kontakta oss via mail eller ring 0684 -66 88 88. 
Läs våra Bokningsvillkor

 

 

Sök boende

Ankomstdatum

Avresedatum

 


Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00

Ring

Ring oss på 0684-66 88 00

Bokningsvillkor

» Bokningsvillkor


Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012