Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
Bada i vattenfall på fjällsemestern.

Vattenlek både ute och inne

I en komplett fjällsommar ingår det att bada i ett vattenfall. Bara tio minuters promenad från Ramundberget har du chansen till ett dopp.

 

Kring Ramundberget finns flera fina vattenfall. Ett av dem är Tväråfallet. Det är en riktig dagsutflykt att ta sig dit och hem igen men vandringen är enkel. Ta med ordentlig matsäck och ät lunch vid toppen av fallet.

 

Ett annat vattenfall ser du från Mickelinas sagostig i Ramundberget. Kvarnbäcken flyger utför branta klippor! Vågar ni er dit så gå nedifrån och upp, det är på tok för brant den andra vägen. Bäcken bildar små pooler där både vuxna och barn får plats. En tur hit är ett strapatsfyllt äventyr precis runt knuten!

 

Tycker du att fjällbäckarna är något för uppfriskande så finns det även en pool på Fjällgården. Här kan du göra "bomben" eller ta det lugnt i sköna stolar. Bad hör ju sommaren till, även i fjällen, men vissa dagar är det skönt att ha tempererat vatten och nära till bastun.

 

Läs mer information och priser för poolen på Fjällgården.

 

 

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00

Ring

Ring oss på 0684-66 88 00

Bokningsvillkor

» Bokningsvillkor


Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012