Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
Jobba i Ramundberget

Tänker du som oss?

Ramundberget består av kreativa servicehjältar med energi och mod. Vi söker dig som vågar synas, tar initiativ och som tänker service på ett lite annorlunda sätt. Du är en glad person med humor och är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. 

 

Se alla lediga tjänster här. Välkommen in med din ansökan. Vill du vara med och skapa upplevelser våra gäster kommer att minnas långt efter det att de lämnat oss vid vägs ände? Hjälp oss i Ramundberget att bli ännu bättre!

Vår anläggning har kallats "Lilla Japan" och har skidåkning, både på längden och utför, i absolut toppklass. Under sommarhalvåret erbjuder vi ett brett aktivitetsutbud anpassat för både barn och vuxen. Vi som arbetar här vågar synas och ta egna initiativ och vill att våra gäster ska känna hur glada vi är över att de valt just vår anläggning. Vårt värdskap ska genomsyra allt vi gör, oavsett om vi arbetar i liften eller serverar en hemmagjord varm choklad på vår fantastiska topprestaurang Tusen.

Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med hela vårt team skapa en bättre och härligare semester för våra gäster. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats i en härlig fjällvärld.

Ett fåtal tjänster inom restaurang är fortsatt lediga, såsom kock och köksbiträde. Har du frågor kontakta gärna oss på: rekrytering@ramundberget.se

 


Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00

Ring

Ring oss på 0684-66 88 00

Bokningsvillkor

» Bokningsvillkor


Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012