Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Tälta på fjället

Att tälta fritt i naturen är fantastiskt och en minnesvärd utflykt som vi varmt rekommenderar. 

I Ramundberget har du nära till vyerna och vidderna även om du bor i stuga eller på Fjällgården i dalen. Men vill du vakna på toppen av berget och prova att sova en natt i det fria så är det tält eller kåta som gäller. För att göra upplevelsen lite enklare har vi förberett med både en kåta och ett tält på fjället som går utmärkt att boka hos oss. 

 

Bo i base camp - inklusive all utrustning

Vill du tälta en natt på fjället utan att behöva köpa eller kånka på all utrustning? Vi i Ramundberget har tillsammans med Bergans skapat ett förberett ”base camp” på fjället ovanför liftarna i Ramundberget för alla som vill tälta någon natt. Läs mer om äventyret för hela familjen.

 

Läs mer om hyrpriser på cykel, ryggsäckar och annat, i samarbete med Topsport.

 

 

Bo i fjällkåtan

Vill du hellre prova en natt i kåta? Då kan vi erbjuda vår kåta som ligger i Ramundberget längs med Mickelinas vandringsled, ungefär halvägs ner vid Mickelinas linbana. 

 

Ta med dig eget liggunderlag och en sovsäck och förbered dig för ett härligt äventyr med familjen. Boka kåtan i receptionen på Fjällgården, eller på telefon 0684-66 88 88 eller 0684-66 88 30. Vi bjuder på upplevelsen, kåtan kostar ingenting.

 

 

 

Bo i fjällkåta i Ramundberget.

Besök Fjällkåtan i Mickelinas värld.


Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00

Ring

Ring oss på 0684-66 88 00

Bokningsvillkor

» Bokningsvillkor


Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012