Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Upptäck fjällvärlden med orientering

Orientering är ett roligt sätt att utforska naturen och nya områden. Med karta och kompass från oss är du redo att ge dig ut i den gröna fjällvärlden.

 

Karta och kompass

Karta och kompass köper du på Topsport i Ramundberget eller Funäsdalen, samt i receptionen på Fjällgården. En bit av kartan ser du nedan. Kompass finns även att låna på Fjällgården för hotellgäster. För barnen har Mickelina så klart ordnat en alldeles egen orienteringskarta som också finns att hämta i receptionen på Fjällgården. 

 

Orientera i Ramundberget

Vi har ett antal fasta kontroller i Ramundberget indelade i tre olika svårighetsgrader. De gröna nybörjarkontrollerna sitter på lättillgängliga platser som alla kan hitta. Med de blå kontrollerna blir det svårare och passar alla som har orienterat innan. För de som har riktigt bra koll på kompassen finns de lila ringar som tillhör den svåraste nivån. 

 

Det finns även en godkänd sprintbana som sträcker sig upp i backen och in i skogen. Sprintdistansen är den kortaste och mest intensiva. Många kontroller, snabba beslut och små marginaler. En orientering som kan bli extra tuff om du ökar farten.

 

 

Läs och lär dig mer om orientering på orientering.se

 

Trevlig tur!

 


Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00

Ring

Ring oss på 0684-66 88 00

Bokningsvillkor

» Bokningsvillkor


Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012