Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
 
 

"Mamma! Jag vill aldrig åka hem!"

 

Små fjällfötter blir lätt trötta framåt eftermiddagen. Lagom tills dess öppnar vi dörrarna till barnens alldeles egna miniatyrvärld av Ramundberget - i Källar´n. Den vanligaste kommentarern våra aktivitetsledare får av våra små gäster är nämligen att det inte är redo för att åka hem, "Bara lite till..."

 

Här får barnen snabbt ny energi när de hälsar på i ett av Mickelinas gryt, leker i Chrilles pistmaskin, i lanthandeln, kör i sittliften, eller grillar i störösset eller varför inte bakar lite bröd i Ramundbergets egna lilla bageri. För det äldre gardet har vi också ett spelrum med pingis och fotbollsspel. Som om inte detta vore nog så har vi även kvällsaktiviteter ibland, allt ifrån disco, bio till experimentverkstad.

 

Vi vet att när barnen trivs, då gör familjen det också. Men oroa er inte, vi tar även hand om mamma och pappa. Vi har nämligen sett till att det finns sköna soffor för de vuxna att koppla av i, kanske ta en kaffe och andas ut lite i medan leken pågår.

 

Kom och lek!

 

 

Källar'n ingår för boende på hotellet-andra betalar 60kr per dag för barn över två år.

 

 


Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00

Ring

Ring oss på 0684-66 88 00

Bokningsvillkor

» Bokningsvillkor


Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012