Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Bo i base camp

Tälta smidigt på fjället utan att behöva köpa eller kånka på utrustningen. Boka en natt i vårt base camp. Ett befintligt basläger som vi ställer i ordning tillsammans med vår partner Bergans.

Baslägret hittar du längs Mickelinas vandringsled i Ramundberget och är en perfekt familjeutflykt. Vid lägret finns en förvaringslåda med all tänkbar campingutrustning ni kan behöva vid eldning och matlagning. Bredvid tältet finns också det en grillplats och ett riktigt utedass.

 

Sovsäckar, lakan och ryggsäckar ingår i paketet och hämtas på Topsport inför turen, finns för både barn och vuxna. Det enda egna du behöver ta med i övrigt är kläder efter väder och maten som ska ätas. Tältet är av modellen Bergans Wiglo, ett kupoltält för fyra personer, anpassat för alla fyra årstider.

 

Boka en natt i base camp:

En övernattning i tältet på fjället med all utrustning.

Pris: 495 kr.

 

 

Paketerbjudande - det bästa av två världar:

Bo en natt på Fjällgården med halvpension och en natt i base camp på fjället. I priset ingår boende på hotell för två vuxna och två barn i 4-bäddsrum. I prisexempelet nedan ingår ett barn mellan 0-6 år och ett mellan 8-17 år.

Pris från: 2515 kr 

 

 

Mer information: 

Base camp är öppet 5 juli - 15 september men bokningsbart i förväg.
In- och utcheckning sker på Topsport i Ramundberget. Incheckning mellan kl 13-17. Utcheckning från kl 9, senast kl 11.
Ta Fjällgårdsbanan upp till toppen, biljett finns att köpa på Topsport eller Fjällgården. Lista på utrustning vid lägret.

 

Boka här

Du kan också ringa 0684 – 66 88 88 eller maila bokning@ramundberget.se

 


Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00

Ring

Ring oss på 0684-66 88 00

Bokningsvillkor

» Bokningsvillkor


Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012