Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Snösäkert med varierad skidåkning 

 

Vi har tur att verka på en plats som ligger i ett av fjällvärldens mest snösäkra områden och dessutom erbjuder oerhört varierad utförsåkning. Vi älskar berget och snön, samtidigt som vi värnar om naturen. 

 

Hos oss är det fjället och naturen som bestämmer. En bra backe är brant om den ska vara det och flack om den ska vara det. Ett bra längdspår är kuperat om det ska vara det eller flackt om det ska vara det. Men bara om det är okej med fjället. Vi äger inte fjället utan vi lånar det av naturen. Och när man lånar något, lämnar man tillbaka det i samma skick som man fick det. Därför har vi bestämt att inte bygga ut vår skidanläggning till överdrift. Dels för att vi inte vill göra ett onödigt stort avtryck på den plats vi lånar, dels för att vi bara vill ha backar och spår som är riktigt bra. 

 

Lyckan finns utomhus

Oavsett om du aldrig varit på skidsemester i Sverige förut eller är en van skidresenär i de svenska fjällen, hittar du underbar utförsåkning och ett härligt pirr i magen hos oss. Pirret kommer när man ägnar sig åt något som är på gränsen av vad man klarar av, utan att man känner sig stressad eller rädd. Att vissa filosofer använder ungefär samma formel för att beskriva lycka, ser vi inte som en tillfällighet.

Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012