Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Veckoprogram med upplevelser för alla

I Ramundbergets veckoprogram finner ni alla aktiviteter och erbjudanden listade per vecka. 

Välj veckonummer under fliken för att se vad som händer under er vistelse.

Dagens veckonummrer med program syns automatiskt. 

 

 

Vecka 16

Lördag  20 april

10:00 - 12:00  Påskslalombana med skidskolan! Kom och testa att åka i skidskolans storslalombana med tidtagning i slalombacken. Här har du möjlighet att tävla mot dig själv eller kanske vågar du utmana en familjemedlem? Alla är välkomna att ta sig ner mellan de röda och blåkäpparna tillsammans med skidlärarnas peppande hejarop! Behöver ej förbokas! Kostnadsfritt
13:00  Fira påsk på Mickelinas favoritvis! Genom att tillsammans åka ett skönt åk ner för backen. Alla är välkomna! Systrar, kompisar, morfäder och helt enkelt hela familjen! Ni träffar Mickelina på toppen av fjällgårdsbanan klockan 13.00 för att gemensamt åka ner tillsammans. Gratis!
13:45  Mickelinas Stiga snowracercross. En snowracertävling där man kan racea mot mormor, en kompis eller mot en liftvärd! Alla får vara med och alla får fina diplom! Mickelina är på plats. Kom i håg hjälmen.Samling: LillRamis. Pris: Kostnadsfritt. Anmälan sker kl. 13.45. Start kl. 14.00
14:00  Mickelina är på eller omkring LillRamis. Mickelina gillar att busa i backen, kramas med sina kompisar(alla barnen) och heja på vid tävlingar.
16:00  Afterski på Grytan kök och bar med DDB
Läs mer här
18:30  Spelkväll. Vi bygger spel tillsammans som vi sedan testspelar och som man självklart får ta med sig hem. När: lördagar kl. 18.30 i Källar´n Pris: Inträde till Källar’n krävs, gratis för boende på hotellet och 60 kr för andra gäster.

Söndag  21 april

14:00  Mickelina är på eller omkring LillRamis. Mickelina gillar att busa i backen, kramas med sina kompisar(alla barnen) och heja på vid tävlingar.
18:30  Biokväll. Vi visar en familjevänlig film och bjuder på popcorn. Inträde till Källar´n krävs, gratis för boende på Fjällgården,övriga gäster 60 kr/barn. Samling: Källar´n.
Läs mer här


Med reservation för ev. felskrivningar och ändringar.

Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012