Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
 
 

Parker i Ramundberget

Parkerna i Ramundberget är belägna på gränsen till kalfjället. Här kan köra både features i pisten och lössnö i skogsparken. 

Skogsparken

Skogsparken är hälften naturlig, hälften handgjord. Shapen sköts av naturen, klipporna och skogen stod redan där. Det enda vi har hjälpt till med är att bygga features av de träd vi högg ned för att glesa ut skogen. Glesade ut skogen gjorde vi i förhoppning om att du som söker utmanande skidåkning i offpisten ska kunna göra det här. Ta liften upp vid nästa snöfall - då är skogsparken som bäst!

 
Lekparken


Lekparken är drömmen för alla som vill flyga högt i Ramundberget. Här finns hopp, rails och olika features med kreativitet och åkglädje som ledmotiv i flera olika röda och svarta linjer. Parken är belägen på gränsen till kalfjället, den byggs helt och hållet i natursnö vilket gör att landningarna är mjukare än på många andra platser. Detta är parken för oss som anser att roligast åkning finns i parken.

 
Mickelinaparken 


Mickelina har många bra idéer kring hur man får barnen att trivas och ha roligt. Inte håller hon inne med dem heller och vi lyssnar gärna. Därför har vi skapat en park för de mindre barnen. Här finns gupp, små hopp, några enkla boxar och lekfulla utmaningar som påminner om resten av Mickelinas Värld. Allt det som gör skidåkningen så rolig, enligt Mickelina.


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012