Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
 
 
  • Henrik och Rickard
    Henrik och Rickard

Osthang i Ramundberget

 

Om du gillar offpist, freeride och toppturer så är det till Osthang du ska bege dig i vinter. Området har länge varit en favorit bland seriösa friåkare med en skön blandning av fjällbjörkskog, rännor och raviner. Några av åken har blivit klassiker med åren, som dubbelsvarta pisten Svarte Petter.

 

I Osthang finns finns ett café, butik och värmestuga. Här får du de bästa åktipsen, här startar toppturerna och det blir skön musik och skönt häng. Du kan köpa smarriga mackor eller rykande gulasch och precis som tidigare kan du äta din egen matsäck här.

 

Osthang är utgångspunkten för arrangerade turer. Du kan låna utrustning, gå en lavinkurs och snöa in på möjliga åk över en fjällkarta. Eller bara hitta nya vänner och ljuga ikapp med andra puderfantaster. När det snöat öppnar liften extra tidigt för alla som älskar orörd snö. Information om detta hittar du på @therealosthang på Instagram.

 

Under Göra hittar du flera aktiviteter som utgår från Osthang, antipist, early bird med flera.


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012