Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
 
 
Bara äkta vara

Bruksvallarna - vårt eget längdcenter!

Du som älskar längd och turåkning måste besöka denna pärla. Vare sig det är svetten eller fjällupplevelsen du är ute efter, så kommer personalen prata samma språk som du. De har åkt Vasaloppet, sett Helags i alla tänkbara väder. Ätit apelsin på fjället och våffla på knallen.

Sedan 1972 har Topsport funnits i Funäsfjällen och Bruksvallarna. Först på Hotell Bruksvallsliden, sedan gamla Konsum vidare till Macken uppe längs stora vägen. Nu finns vi vid ICA Stigmyhrs; mitt i byn, vid skidstadion, vid vesslan till Kariknallen, mitt i världens största spårsystem.

Eget Topsporthus med Fischer Testcenter, komplett längd- och turbutik, uthyrning och trimmad personal. Precis som vi vill att ett riktigt längdskidcenter ska vara. Du kommer hjälp hela vägen ut i spåren.

Såklart kommer vi att ha många fina erbjudanden under vintern (kom ihåg att paketpriser vid skidköp - svåra att slå!), men det är nog atmosfären som vi är mest nöjda med. Och att det passar så bra i tiden.

Öppettider:

Prelinimärt startdatum för 2019/20 års säsong är 24 oktober!

 

 
 


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012