Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Västhang - här bor du i mysiga fjällstugor

Skarsfjället reser sig över Västhang som en hälsning från platser där snön aldrig smälter. I Västhang bor du i fjällstugor och lägenheter belägna i en genuin fjällmiljö bland vackra fjällbjörkar med naturen bokstavligt talat inpå knuten. Och dessutom med en fantastisk utsikt mot Skarsfjället.

På gångavstånd till liftar, skidspår och Fjällgårdstorget ligger detta område i ett lugnt familjärt och vindskyddat område, avskilt men ändå nära. Bilväg leder er ända fram till stugorna, därefter slutar vägen och den orörda naturen tar vid. Boendena i Västhang har allt från 2-10 bäddar, och är mysigt, personligt och ombonat. Många är byggda de senaste åren och har allt du kan tänkas behöva under din fjällsemester.

En lätt promenad på 50 - 1000 m leder till Fjällgårdstorget där Ramundberget ståtar med restauranger i toppklass, LillRamis för de allra minsta, fjällspa, pool, lanthandel, Topsport, elljusspår och mycket mer som kompletterar din fjällsemester med det där extra.

Från julveckan fram till vintersäsongens slut ingår avresestädning i alla stugor och lägenheter. Ni ansvarar själva för att diska och ta ut soporna. Du kan läsa mer om detta i bokningsreglerna.

 

Sök boende

Ankomstdatum

Avresedatum

 


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012