Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Hjärta och smak på Mor Britas

Avslappnad, familjär stämning och vällagad mat från fantastiska råvaror. Allt inramat av omtanke och lugn i klassisk fjällgårdsmiljö. På Mor Britas är det lätt att trivas.

 

Mor Britas restaurang är döpt efter Brita Norberg. Hon var husmor i Ramundberget när de första gästerna kom hit 1936, och hon bjöd dem att sitta ner runt sitt köksbord. Brita Norbergs gästfrihet och omtanke svävar över köket än idag, och precis som hon lagar vi mat från grunden med kärlek till råvarorna.

På lunchen dukar vi upp välsmakande husmanskost tillredd på husmorsvis. En generös buffé, alltid med två rätter, soppa och stort salladsbord. Vi lyfter gärna fram svenska klassiker som värmer och mättar inför dagens fortsatta fjällupplevelser. Ta av pjäxorna och njut av utsikten och brasans sken.

Till kvällen serveras en trerätters Fjällgårdsmeny och en uppskattad buffé för de yngre gästerna. Menyn utgår från förstklassiga råvaror som tillagas med nyfiket handlag och kombineras på ett sätt som lyfter fram nyanser och skapar en sprudlande helhet. Grönsaker har en central roll, tillsammans med rotfrukter, linser och bönor. I sällskap med en noga utvald huvudingrediens – ofta från fjället eller dalgången tack vare ett nära samarbete med lokala leverantörer – skapar vi en lätt, elegant måltid med spännvidd i smaker och texturer.

Vinkällaren förtjänar ett särskilt omnämnande, fylld med högkvalitativa viner från små vinmakare i både nya och gamla världen. Vi väljer uteslutande ekologiskt och hållbart producerat, och det finns även många pärlor från tidiga årgångar. Vårt dryckespaket ger dig möjlighet att pröva utsökta viner i attraktiv kombination med kvällens meny.

 

 

 

Öppettider:

Frukost: 07.00-09.30

Lunch: 11.30-14.00

Middag: Från kl. 18.00

 

Välkommen att boka bord till middagen på tel: 0684-66 88 38. 

 

 

 

Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012