Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
 
 
Bara äkta vara

Om Ramundberget

Ramundberget, en utpost vid vägens ände och på gränsen till den orörda fjällvärlden. Alltsedan 1936 då de första gästerna knackade på dörren har fler och fler fattat tycke för Ramis. Idag är vi en etablerad liten skidort med ett mycket starkt varumärke och där bolaget äger och driver det mesta som man möts av som gäst. Själva litenheten är ett nyckelord som vi värnar om och behandlar med respekt även när vi planerar för det framtida Ramundberget.

Hela vår verksamhet vilar på tre fundament: Naturen, Värdskapet och Historien. Naturen i form av att vid vägs ände förvalta och hantera den gåva i form av fjäll, vattendrag och mängden snö som gör skidåkningen möjlig från tidig höst till sen vår. Värdskapet som bottnar i Agaton & Britas sätt att ta hand om de allra första gästerna och där det alltid fanns plats för en till vid köksbordet. Få skidorter i Sverige har också en historia värd att berätta, i Ramundberget blev sagan sann och vi själva är en del av den, bära kulturarvet och dessutom utveckla det på ett varsamt är ett stort ansvar vi har tagit på oss.

Ramundberget är ett äkta småskaligt alternativ till de som söker något bortom det massproducerade och lättkonsumerade. Självklart har vi höga ambitioner med våra parker, krogar, barnområden och spa men eftersom vi är en skidort som tänker lite annorlunda, sker all expansion utifrån våra fundament. Vi kommer nog aldrig att bli en ort för alla, men för allt fler verkar vi vara den enda skidort man kan tänka sig.

Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012