Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Längdskidskola i grupp och enskilt

I Ramundberget hjälper vi dig med din personliga utveckling på längden. Oavsett vad du har för mål eller var du är i din åkning kan vi alltid utvecklas tillsammans.

 

Det spelar ingen roll om du är en nybörjare på längdskidor eller en mer erfaren åkare med mål mot Vasaloppet, så finns det alltid dörrar att öppna till en ny och effektivare åkning. Vi är flexibla och skapar rätt förutsättningar för att möta dig och dina förväntningar på bästa sätt.

 

Önskar du boka en personligtränare som endast lägger fokus på dig och dina mål? Eller vill du inspireras tillsammans med andra, då kanske det passar bättre att få kunskap och feedback i grupp med instruktör? Hos oss finns alla varianter, att träna privat och mer enskilt, eller i grupp och kanske med familjen.

 

Varje tisdag erbjuder vi en clinic i grupp inriktad på klassiskåkning där vi fokuserar vi på den diagonalaåkningen, stakning och stakning med frånskjut. På torsdagar har vi samma koncept men med inriktning på skate, där vi lägger fokus på de olika växlarna.

 

Vi ser fram emot att skapa nya upplevelser och utvecklas på snö tillsammans med just dig!

 

Bokagrupplektion i form av pistclinic här eller privatlektion via bokningsförfrågan.
Telefon: har du frågor eller vill ha hjälp med bokningen ring oss på 0684 - 66 88 00.

 

 

 • Längdclinic - klassisk och skate

  Följ med på en clinic i grupp för att slipa och vidareutveckla din teknik på klassiska eller skate skidor. Alla deltagare får individuell vägledning av våra professionella instruktörer.
  LÄS MER
 • Personlig tränare

  Boka en personlig tränare som endast lägger fokus på dig och dina mål på längdskidor.
  LÄS MER
 • Prova på skidskytte

  Kan du träffa mitt i prick med andan i halsen? Var med och testa om kombinationen med luftgevär på skyttevallen och längdskidor på fötterna är din grej.
  LÄS MER
 
 


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012