Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Kombiskidåkning – mixen av längd & utförs

Ramundberget erbjuder skidåkning i världsklass både inom alpin- och ländskidåkning. Här kan du köra näst intill oändligt många mil av välpreparerade längdskidspår, fantastiska turleder på fjället eller få spänningen vid skidskyttevall. Nästa ögonblick så carvar du i pisten, kör offpist till benen blir mör, njuter av en magisk heli-skiing eller tar en toppturer. Detta är vad vi kallar kombiskidåkning! 

 

Ramundbergets skidåkning är något utöver det vanliga. För alla som älskar alpint och snowboard har vi förutom gröna till svarta backar, även parker och nära till offpist. För att inte tala om skidåkning på längden där vi tillsammans med Nordic Ski erbjuder flera mil långa längd- och turspår med fantastiska förutsättningar i unika fjällmiljöer.

Hos oss kan du börja dagen i slalombacken, samlas kring en god lunch och sedan sticka ut på en längdskidtur på fjället. Det är sådana dagar man minns! 

 

I Ramundberget är det nära och gångavstånd till allt, vilket gör det lätt att dela på sig för olika aktiviteter för att sedan samlas igen i gruppen och med familjen. Hyr gärna ett kombipaket hos oss, vilket innebär att du hyr alpin utrustning och får halva priset på längdpaketet för hela vistelsen.

 

På kartan ovan finner du både pister, längdspår, skoterleder och rösade leder kring Ramundberget. För att se kartan i större format, klicka på bilden.

 

Se priser här för Kombiåkning


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012