Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
 
 

 

Lek loss i Källar’n

 

Du som tittat ner i Källar’n förut kommer inte känna igen dig i vinter. Nu öppnar vi en ny lekvärld, och vi har inte sparat på krutet för att skapa fjällens bästa ”häng” för familjer med barn, från småttingar till tonårskids.

 

Här kan du hälsa på i ett av Mickelinas gryt (vår maskot har som bekant ett par gryt på fjället också). Se hur hon bor, vad hon äter och vad hon läser. Ibland tittar Mickelina själv förbi och leker en stund. I ett annat rum kliver du in i Chrilles pistmaskinsgarage där allt är som i det riktiga garaget, men i barnstorlek. Massor av spännande grejer att pilla på och även en liten verkstad för pyssel. Och så fortsätter det med en Ramundberget-värld i miniatyr med lanthandel och fjällgårdsbana – upplagt för nyfikna upptäckter och fantasifullt rollspel. Det finns även ett gymnastikrum att spralla runt i och ett knattedisco/bio-salong.

Sammanlagt finns det inte mindre än sju olika rum, alla uppbyggda för våra unga gäster och deras föräldrar. Vi har nämligen också sett till att det finns sköna soffor för mamma och pappa att koppla av i, kanske ta en kaffe och läsa en bok eller ett magasin medan leken pågår.

Våra härliga lekledare är på plats under stora delar av dagen för att inspirera till lek och pyssel och se till att alla har det bra. Du som bor på hotellet har så klart fri tillgång till alla lekrum, spel och sällskapsmiljöer. Bor du inte på hotellet är du också välkommen att hälsa på mot en liten besöksavgift.

 

Öppettider: Alla dagar 14.00 - 20.00


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012