Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Massage

I Fjällgårdens bottenplan hittar du pool, gym och bastu för avkoppling, vattenlek eller några längder som mjukar upp kroppen. En bra avrundning på en dag på fjället.

Hos oss finns det terapeuter som kan fixa det mesta som innerstadsleder kan råka ut för i alpin miljö. De gör bara sitt jobb men du kommer att tacka dem av hela ditt hjärta. Det är okej.

Jürgen Snell - Snell Sport & Hälsa        
Certifierad Massör och Medicinsk massageterapeut        

 

Vi har behandlingar för hela kroppen som får dig att må gott ända in i skidåkarsjälen. Entré till pool & bastu, lån av handduk ingår alltid när du har en bokad behandling. Vissa behandlingar finns inte alla dagar, så boka i god tid för att få den behandling du önskar på bokning@ramundberget.se , 0684-66 88 30 eller via forumuläret nedan. Eventuell avbokning görs senast 24 h innan behandlingen.

 

Klassisk massage 25, 40 eller 50 min

Massage utifrån dina önskemål och förutsättningar. Massagen kan användas i förebyggande och/eller rehabiliterande syfte. Den ökar blodcirkulationen i kroppen och gör spända muskler mjuka och elastiska. Vid en massagebehandling utsöndras det lugnande hormonet oxytocin från hjärnan, vilket sänker nivån av stresshormon och känslan av lugn och harmoni ökar, men även en frisättning av endorfiner sker, vilket ger en smärtlindrande effekt.

 

25 min 495kr

40 min 695kr

50 min 795kr

Bokningsförfrågan


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012