Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
Grytan

Nytt gästhus och nytt Topsporthus 

Du som känner oss vet att vi gärna satsar när vi tror på något. I samma anda bygger vi nu större för att bevara en känsla av litenhet, med nytt gästhus, nytt Topsporthus och ett mysigt bytorg.

 

Gästhuset

Under den senaste tiden har det snickrats för fullt i Ramundberget. Vi bygger ett nytt gästhus och skapar ett mer tydligt bytorg som en naturlig samlingspunkt som stärker känslan av att vara på ett litet ställe. I anslutning till bytorget kommer det större gästhus att ta form, det gamla gästhuset totalrenoveras och får en ny tillbyggnad i vinkel. Både den nya och gamla delen kläs i trä och sten – gedigna naturmaterial som passar vår vackra plats.

 

Den gamla byggnaden renoveras och får bland annat omklädningsrum, ski in/ski out-toaletter och nya fräscha ytor. Den härliga rumsvolymen i restaurang Rudolf tas till vara på och får ett loft där du kan äta egen matsäck. Det blir också en ny restaurang så att fler får njuta av Mor Britas uppskattade mat. I tillbyggnaden skapar vi multifunktionella rum med härlig atmosfär, fönster ner till golvet och fantastisk utsikt mot Skars. Största salen har plats för 150 gäster – så det är upplagt för fest, föreläsningar, konferens, familjebio, yoga och mycket annat.

 

Topsporthuset med mer äventyr och livstil i fokus

Värdshuset som ligger jämte gästhuset kommer också att få ett rejält lyft. Här kommer Topsports butik och skiduthyrning byta skepnad löpande under vintern – bli både större och erbjuda mer. På övre plan, där tidigare restaurang Solbrännet fanns, kommer butiken att flytta in. Sportartiklarna kommer att dela utrymme med ett nytt skönt livsstilscafé, där det även kommer att erbjudas möjlighet till föreläsningar och utbildningar. Härifrån kommer de flesta av våra guidade aktiviteter att utgå. Det blir en förbättrad uthyrning på nedre plan med utökad yta och kapacitet som testcenter med de hetaste prylarna.

 

Vi ses!

 

Topsport inspiration

 

Bokningsförfrågningar

Är du intresserad av att ha din konferens eller fest hos oss? Hör av dig till oss så berättar vi mer. Vi kommer att uppdatera med mer information och bilder löpande. Du kan fylla i vårt formulär för offertförfrågan här så kontaktar vi dig. 

 

 

Skiss över konferenslokalerna och nya restaurgangen Grytan Kök & Bar. 


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012