Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Våra konferensrum 

I Ramundbergets konferensanläggning centralt beläget i Gästhuset vid bytorget har vi möterum från två till 150 personer. Vi har även fina grupp- och mötesmöjligheter på anrika Fjällgården och restaurang Tusen på berget med vida vyer. 

 

Med både mindre delbara rum och en stor sal för konferens- och festmöjligheter finns den något för alla grupper. Lägg därtill det unika läget vid foten av berget med ski-in/out eller bike-in/out möjligheter, för att enkelt kombinera nytta med nöje. 

 

Skarsfjället 

Stor konferenssal med fönstrer från golv till tak och utsikt mot Skarsfjället. Rummet tar upp till 150 personer och är utmärkt för företagsarrangemang eller fest. Möblera en klassisk bröllopssittning för 85 personer, skolsittning för 105 personer eller biosittning för 150 personer.  

 

Stora konferensrummet
Skarsfjället är på 150 kvadratmeter.
 

Helags
Medelstort mötesrum som rymmer mellan 30 och 50 personer beroende på möbleringen. Mötesrummet ligger i direkt anslutning till skidbacken vilket ger en känsla av att man sitter direkt i fjällvärlden. Rummet är 60 kvadratmeter.

 

Sylarna med Mittåkläppen 
Delbart mötesrum som rymmer från 12 och 20 personer. Rummet i sin helhet är på 46 kvadratmeter, alternativt 23 per del då det är delat till två mindre rum. 

 

 

Helags är på 60 kvm.

Konferensrummen har wifi, whiteboard, projektor eller skärm och blädderblock. Möjlighet till videokonferens, mikrofoner och scenbelysning finns också. 

 

För en annorlunda men smakfull sittning tar vi även emot 245 personer i vår nya restaurang Grytan Kök & Bar i gästhuset. För grupper på restaurang Tusen och Mor Britas ges mer information på förfrågan.

 

 

 

 

 
 

Konferensförfrågan

Fyll gärna i offertförfrågan nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

 

 

Boende (välj upp till 3st)

Frukost*

Lunch*

Middag*

Budget

Resan till Ramundberget

Vilket av följande teman passar bäst in på kommande resa?

Konferenslokal

Grupprum*

Företagsinformation

 

Väl mött! 

 

 Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012