hotell Fjällgården i Ramundberget

Klassiska Fjällgården fjällhotellet i Ramundberget

Det klassiska fjällhotellet i Ramundberget bjuder in till gemenskap och avkoppling med närhet till fjäll, skidåkning, vandring, golf och många andra aktiviteter. Här bor du med närhet till allt som svenska fjällvärlden har att erbjuda.

                                                                           Välj datum och sök tillgänglighet här 

 

 

 

Med bara trettio meter till liften ligger Hotell Fjällgården med anor från 1936, mitt i Ramundbergets bykärna. Här hittar ni den högklassiga restaurangen Mor Britas som varje kväll under vinterhalvåret serverar en trerätters meny av kvalitativa råvaror med inslag från lokala produkter från fjället och vår dalgång 

En unik egenskap för hotellet är att rummen är ”tv-fria”. Med det menas just precis så, ingen tv på rummet. När du bor här bjuds det i stället in till gemenskap och avkoppling i de hemtrevliga sällskapsrummen med öppnaspisar, levande ljus och mjuka sittmöjligheter.  

På hotellet finns även en vinkällare med ekologiska kvalitetsviner, pool, bastu, gym och en helt egen miniatyrvärld av Ramundberget med lek och spel för dom yngre. Självklart också övriga faciliteter såsom förvaring av utrustning, bagageutrymme och torkrum - allt i samma byggnad. 

 

När du bor på hotellet ingår alltid halvpension (vintertid) som består av frukostbuffé och trerätters middag på restaurang Mor Britas, för barnen serveras en tvårätters buffémiddag.  

Sommartid ingår frukost och Mor Britas erbjuder då à la carte meny. Vi rekommenderar under sommaren att boka bord i förväg. Här kan du läsa mer om maten, sittningar och restaurangen.   

 

Se våra erbjudanden

Puderveckor - 3 nätter med liftkort

Bo 3 nätter på Hotell Fjällgården med halvpension och få liftkortet inkluderat i priset.

Pris från 3700  SEK / person 

LÄS MER


 

All Inclusive-paket

Skäm bort er med en lyxig off-weekend (söndag-torsdag) på Hotell Fjällgården, ägna all er tid åt skidåkning, god mat och avkoppling .
Pris från 5200 SEK / person

LÄS MER 


Sportlovserbjudande på Hotell Fjällgården

Tag med er barnen gratis till Hotell Fjällgården vecka 7, 8 eller 10. Boendet inkluderar halvpension med frukost och middag för hela familjen.
Barn bor gratis 

Se sportlovserbjudande här

Läs mer om våra rum