hotell Fjällgården i Ramundberget

Klassiska Fjällgården hotellet i Ramundberget

Hotell Fjällgården i Ramundberget är ett klassiskt fjällhotell. Miljön bjuder in till gemenskap och avkoppling med närhet till fjällen, skidåkning, vandring och många andra aktiviteter.

Hotell Fjällgården har anor från 1936 och ligger i Funäsfjällen, i västra Härjedalen, där vägen tar slut och fjällen tar vid. Hotellet har flera gemensamma sällskapsrum och allmänna tv-rum, öppen spis, vinkällare, gym, pool och bastu. Det finns wifi men ingen tv på rummen.  I källaren finns förvaring för utrustning och torkrum. 

Frukost ingår alltid på hotellet.

När du bokar med halvpension, serveras både frukostbuffé och trerättersmiddag, för barnen serveras då tvårätters buffémiddag, i hotellets restaurang Mor Britas.

För barnen finns en egen miniatyrvärld av Ramundberget en trappa ner, i Källar´n, med både lekrum för lek på egen hand eller tillsammans med aktivitetsledare. Här finns också spelrum med pingis, fotbollsspel och ett biorum för filmvisningar.

ÖPPETTIDER:

Reception hotell Fjällgården

Hotellet och receptionen öppnar i december 2020    
Sök boende

Miljön i det klassiska fjällhotellet bjuder in till gemenskap och avkoppling. Fjällen med skidbackar, spår, vandringsleder, cykling och många andra aktiviteter finns precis utanför dörren.