vandrarhemmet i Ramundberget

Vandrarhem sommar och höst

Välkommen till Ramundbergets vandrarhem. Här bor du i rum med möjlighet till självhushåll, egen dusch och toalett, och nära bykärnan med aktiviteter.

På vandrarhemmet finns boende i tvåbäddsrum med egen dusch och wc samt tillgång till gemensamt kök, fullt utrustat, samt allrum med tv, och gemensam bastu. Husdjur är tillåtet i ett av rummen, mot tillägg.

Vandrarhemmet ligger vid Fjällgårdstorget, i bykärnan och är öppet under sommar- och höstsäsong, samt på förfrågan för grupper övrig tid.

När Ramundbergets anläggning har öppet under sommarsäsongen ges möjlighet att äta på Mor Britas restaurang i hotell Fjällgården eller köpa lunchpaket att ta med på fjället. I Fjällgården finns Lilla lanthandeln med proviant och viss friluftsutrustning sommartid.

 

När stationen och anläggningen är stängd

För förfrågan och önskemål om boende under tider på året när Ramundbergets anläggning och fjällstationen är stängd kontakta bokningen: 0684-66 88 88, bokning@ramundberget.se

 

STF-medlem

Som medlem i Svenska turistföreningen har du boenderabatt på utvalda boenden i Ramundberget samt en mängd andra förmåner. Läs mer och bli medlem på STF:s hemsida