restaurang Grytan kök & bar

Grytan kök & bar bra mat för alla smaker

Restaurang Grytan ligger mitt i Ramundbergets bykärna, med ski-in från skidbacken. Här serveras lunch, middag, matiga mackor, gott fika och värmande drycker.

På Grytan serveras bra mat som passar alla i sällskapet. Alltifrån lunch, middag och gott fika för besökare på fjället och i dalgången. Vår målsättning är att servera god och vällagad mat från grunden på lokala råvaror med en fot i den härjedalska mattraditionen.

 

Restaurang Grytan kök och bar

E-post: restaurang.grytan@ramundberget.se

 
Öppnar igen i vinter, välkomna!  

 

 

Menyer

Lunch- och mellanmeny           

Boka bord

 

Bordsbokning är möjlig två månader innan aktuellt datum. Är det fullbokat kan du ställa dig på väntelistan och önska tid, det görs också via bordsbokningen här nedan. Vi kontaktar dig om din önskade tid blir tillgänglig.  

Grytan kök & bar är nu även en hundvänlig restaurang där du kan ta med din fyrbenta vän. Detta gäller för särskilda platser så meddela detta i förväg när du bokar bord.

 

Kombinera egen matsäck med restaurangens meny

På övervåningen finns möjlighet att äta medhavd matsäck samt tillgång till mikrovågsugn. Är det någon i sällskapet som vill köpa till något baren så är det helt okej att ta med det upp så att alla kan sitta och äta tillsammans.