Avslutningshelg 19-21 april med Wrap Up tävling

Vi vill tacka kung Bore för den gångna vintern genom ett kungligt firande. Vi städar ut vintern och därmed också våra lager, vi tar de sista svängarna för att sedan börja gräva fram cykellederna.

Helgen passar alla er som vill komma upp för finfin vårvinterskidåkning! Men även alla som vill hjälpa oss att tömma barerna, som vill gå på svängig afterski, som vill ut på fjället och gå på topptur, som vill förbättra sina lavinkunskaper och även alla som bara vill njuta av solen i en solgrop.

TÄVLINGAR

 

WRAP UP #1 Ravinen Slush Showdown FLYTTAD TILL 2025 pga oslaskigt väder
Ett avslappnat friåkningsevent med fokus på kreativitet och style. Ravinen under Fjällgårdbanan förvandlas till ett slaskåknings-mecka med handgrävda features och massa möjligheter till kreativ åkning. Kom som du är skönt häng och musik utlovas!

WRAP UP #2 Ramisplasket 
En specialdesignad tävling för årets upplaga utav Ramundberget Wrap-Up. Här gäller det att ta sig över en stor vattenpöl utan att bli blöt!

Dleta på skidor, bräda eller annat att åka på. Vi förväntar oss massor av fantastiska vurpor och självklart ska även du vara med! Bästa sätt och roligast outfit att ta sig över pölen vinner! Så gör allt du kan för att imponera på Juryn!


Anmälan här

 

Mickelinas skogstävling
En ny tävling för alla barn som kan åka gröna/blåa backar. En tävling som handlar om att åka snabbast och snyggast genom Mickelina skogen. Skogen är utsmyckad, Mickelinas bästa kompisar finns längs banan och hejar på. Självklart är dagens huvudperson Mickelina på plats. Kanske visar hon vad hon går för?

Det går också bra att anmäla sig på plats i Gästservice. 

SCHEMA


Fredag:
07:00 Morgonrando, gå upp i systemet skida ner & ät frukost på Mor Britas
09:15 - 10:30 Carving clinic - intro (skidor/bräda), ålder 12+
10:00 - 12:00 Lavinclinic på fjället
13:00 - 15:00 Lavinclinic på fjället
13:15 - 15:00 Park clinic - intro (skidor/bräda), ålder 12+
14:00  Mickelinas skogstävling
16:00 Afterski med Lokalish


Lördag:
09:00 - 13:00 Prova på Topptur
10:00 Ravinen Slush Showdown 
14:00 Ramisplasket 
16:00 Megaafterski med Lokalish och bartömning

 Boka aktiviteter här

PÅ PLATS

Öppna liftar:

Alla liftar rullar fredag - söndag kl. 09:00-16:00.

 

Öppna restauranger:

Restaurang Tusen kommer att stå i centrum för avslutningshelgen då alla vill tillbringa så mycket tid uppe på fjället som möjligt. Vi maxar antalet uteplatser, det finns fina erbjudanden på både mat och dryck och en stor del av aktiviteterna utgår härifrån.

Grytan arrangerar en avslutnings afterskin och har bartömning.

Ösjöstugan håller öppet hela veckan (om vädret tillåter) och serverar våfflor, mackor och kanske är även grillen öppen.


Sportbutikerna

Topsport och Osthang håller öppet hela veckan, kanske hittar ni plagget eller skidorna ni drömt om i vinter till ett pangpris nu när lagren ska tömmas.

 

Fjälltopploppet

I vår grannby Bruksvallarna arrngeras under samma helg Fjälltopploppet. Ni som deltar i loppet är välkomna att bo hos oss, eller bara komma över till Ramundberget för fin skidåkning och gå på afterski. För specifika önskemål med er bokning kan ni maila bokning@ramundberget.se

 

BOKA BOENDE HÄR