Spela golf i fjällen

Golfa på Ramundbergets niohålsbana vackert inramad av fjäll, fjällbjörkar och Ljusnans klara vatten. Pay and play.

Golfbanan i Ramundberget ligger precis nedanför hotell Fjällgården och bjuder på nio roliga hål. Här belönas precision i slagen hellre än längd. Här bjuds på vacker, klurig golf med variation.

Spelet är varierat och banan omges av fantastiska vyer. Med sommarens ljusa nätter har du närmast oändligt med tid att njuta av en härlig runda.

Banan öppnar för säsongen den 2 juli.
Scorecard

Vår bana ligger i en klassisk fjällmiljö. Med allt vad det innebär. Efter hårda vintrar brukar det ta lite längre tid för gräset att titta fram vilket gör att inledningsvis kan kvalitén på banan variera. Trots dessa utmaningar gör vi allt vi kan för att ni ska få en så fin spelupplevelse som möjligt. 

Greenfee och utrustning

  • 225 SEK, pay and play för juniorer och seniorer. Det finns även möjlighet att köpa säsong för 1250kr. Betalas dagtid i Gästservice och övrig tid till swishnr: 1236407845.
  • Bollränna gäller, ingen tidsbokning. 
  • Peggar och bollar finns till försäljning och vagnar finns att låna i receptionen på Fjällgården. På Topsport i Ramundberget finns även ytterligare utrustning till försäljning.
  • Det finns golfklubbar att hyra på Topsport i Ramundberget i alla storlekar, såsom Dam, Herr och Junior i både vänster och höger.

 

Golf i grannbyn Ljusnedal 

Är du i Ramundberget är ett tips att också besöka byn Ljusnedal som har Sveriges äldsta fjällgolfbana byggd 1972. Här finns en intressant 18-hålsbana som bjuder på en mix och variation av park, skog och seaside.