Skidlärare åker skidor i skogen

För barn och ungdomar i park och skog

Att gå i skidskola och ta lektioner med en utbildad skidlärare är ett bra sätt att utveckla skidåkningen i gemenskap med andra. Alla grupper leds av välutbildade skidlärare som med lekfullhet och stort engagemang peppar gruppen till nya färdigheter och upplevelser i skogen och parken.

Gruppen Freeride är för barn mellan 8-12 år som är vana skidåkare och vill ta åkningen till nästa nivå. Här flyttas åkningen från pisten ut i skogen eller in i parken. För att ha roligt i Freeride-gruppen behöver deltagarna kunna åka obehindrat med parallella skidor i alla slags backar. 

 

Freeride 8 - 12 år

Åker i alla backar med parallella skidor i bra fart. Vi vill ha utmaningar som hopp, rails, offpist och droppa klippor. Vi tillbringar mycket tid i parken och i skogen. Under sportloven samlas desom bokat Parkintro under samma plats som Freeride.

 

 

Parkintro

 

Övar du på första graben, håller på att utveckla din 360 till 540 eller vill våga hoppa större? Då är parkintro något för dig.

Med en av våra parkkunniga instruktörer utforskar vi Ramundberget Snowparks under tre spännande lektioner. Tillsammans i gruppen utmanar vi oss utifrån vår egen nivå och lär oss att bli bekväma i parkåkningen. 

 

Boka din plats här

När: 
Måndag - onsdag

Pris: 
950 kr

Var: 
Drömlandet, samling sker vid Fjällgårdsbanan. Samma plats som Freeride. Se samlingsplatser

Detta ingår:
1,5 timme lektion med våra parkorienterade instruktörer under tre dagar med start måndag varje vecka. 

Förkunskap:
Åker i hela systemet med god förmåga

Åldersgräns: 
Från 12 år