Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
 

Fjällsemester i Ramundberget

Där vägen tar slut, mitt bland Härjedalens vackra fjäll, ligger Ramundberget. Här har du nära till allt; magiska vyer, lugnet och oändligt med små som stora äventyr.

Ställ bilen och välj vad du vill göra utifrån lust och dagsform, vandra, cykla, paddla, rid eller golfa. Ramundberget är i år utnämnd till Sveriges bästa fjällanläggning för barnfamiljer, Sveriges bästa pist och tillsammans med våra närmaste grannbyar Bruksvallarna och Funäsdalen, samt Tänndalen är vi Sveriges bästa skidort 2019.
 
Erbjudande säsongkort vintern 2019/2020
Köp ditt säsongskort före 1 december och få pengar över till annat.
 

Varmt välkommna till oss!

 
 

Fint flow i Ramundbergets cykelpark

Upptäck Ramundbergets sköna flowtrail, en maskingrävd terrängcykelled med gröna och blåa svängar för alla smaker. Här finns även stigcykling för mer fjällkänsla eller avancerad åkning om så önskas. 

Med stora massiv i horisonten, roliga stigar i björkskogen, turleder med på kalfjället, pumptrack och teknikbana i dalen håller vi cykelglädjen i topp. Ramundberget erbjuder ett fantastisk område att upptäcka på cykel med kompisgänget, kollegor och familjen. Läs mer om Ramundbergets cykelpark.

 

 
 • MTB-läger för tjejer

  Spräng gränser, bli modigare, tuffare och gladare på din cykel. Helena Sjödahl och Louise Östberg bjuder på en lärorik, rolig och äventyrlig helg på MTB.
  LÄS MER
 • Fjällvandring

  Om du tycker om fjällnatur och avskildhet, kommer du att älska vår fjällvandring. 5 juli - 15 september.
  LÄS MER
 • Fjällcykling

  Bo på klassiska Fjällgården och få fjällcykling direkt utanför dörren, med fina leder och underbara vyer. Gäller 5 juli - 15 september.
  LÄS MER
 • Bo 4 dygn betala för 3

  Bo 4 nätter och betala för 3! Gäller på Fjällgården, stuga och lägenhet. Boka din vistelse mellan 14 juli och 15 september.
  LÄS MER
 • Familjevandring - mitt sommarlov

  Upplev nära vandringsäventyr för hela familjen med Fjällgården som bas.
  LÄS MER
 • Familjeläger med löpning och TNT

  Familjeläger med Team Nordic Trail, som är fullt äventyr träning och aktiviteter.
  LÄS MER
 
 
 

Frihet med vandring och trail

Upplev friheten på fjället med storslagna vidder, frodiga dalgångar och klar luft. Variera turerna utifrån lust och dagsform. Hos oss kan du cykla, paddla, vandra, golfa, fiska, spring, klättra, rid eller gymma på utegymmet. Hela Mickelinas värld för de yngre är också full av bus och äventyr, både ute och inne. Alla öppettider ser ni här. 

Hos oss har du nära till allt. Välkommen till vägs ände!

 
 

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00

Ring

Ring oss på 0684-66 88 00

Bokningsvillkor

» Bokningsvillkor


Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012