Topsport Ramundberget

Topsport Ramundberget ligger mitt i bykärnan i Ramundberget. Vår kunniga och engagerade personal ger tips och råd för att du ska få de bästa förutsättningarna på fjället. Hyr och testa din utrustning, köp kläder och accessoarer för skidåkning, cykling och friluftsliv.

Topsport arrangerar guidade aktiviteter, testdagar, föreläsningar, clinics och event. Våra kunniga personal tipsar gärna om turer och utflykter i området och ger dig information om turer. Boka en tur och häng med våra guider på fjället!

Vinter

Hur vet du vilka skidor du ska köpa utan att ha provåkt dem? Hur vet du vilka pjäxor som är rätt utan att ha svängt i dem? Topsport Ramundberget med alpint testcenter hjälper dig hitta rätt alpin utrustning för dina behov.

Vi erbjuder shopping av varumärken med hög kvalitet för en aktiv fjällvistelse, möjlighet att testa de senaste alpina skidorna. Hos oss finns också verkstad och service för underhåll och anpassning av utrustning, allt efter dina behov. 

Topsport arrangerar guidade aktiviteter, testdagar, clinics och event. Vår kunniga personal delar gärna med sig av turtips i området och ger information om aktiviteter. Boka en guidad tur och häng med på ett äventyr i fjällen!

Sommar

Under sommarsäsongen erbjuder vi uthyrning av cyklar, boka gärna i förväg! Prislista cykelhyra och bokningsinformation finns här. Sommartid erbjuds test av mountainbike- och elcyklar. Topsport arrangerar också aktiviteter så som paddling och klättring, se våra aktiviteter här. 

 

                                                                                           Hyr utrustning

 

ÖPPETTIDER:

 

Topsport Ramundberget

Butik och uthyrning
E-post: topsport.ramis@topsport.se
 

5 juli - 11 augusti
Alla dagar

Helgöppet
17 - 18 augusti
24 - 25 augusti
21 aug - 1 sept

 
09:30 - 17:00


09:30 - 17:00
09:30 - 17:00
09:30 - 17:00

 

Adress

Lagårdssvängen 2
840 97 Bruksvallarna